Taxeren

Voor veel situaties heeft u een erkend taxatierapport nodig. Denk daarbij onder anderen aan de de hypotheek, verbouwing, oversluiten, nalatenschap, erfbelasting, successie, etc. Anders Wonen kan deskundig en vlot voor u elke taxatie uitvoeren die u in een specifiek geval nodig heeft.

De tarieven voor de taxatie van een woning zijn gekoppeld aan de getaxeerde marktwaarde en de verplichting om te laten valideren. Onderstaande tarieven gelden uitsluitend voor woningen, niet voor bijzondere objecten zoals woonboerderijen, etc..
 
Van Tot Tarief NWWI gevalideerd
NVM rapport incl. 21% btw
€               0,00 €    600.000,00 € 450,00
€    600.000,00 € 1.000.000,00 € 520,00
€ 1.000.000,00   Op aanvraag


Woonfonds Woningverhuur hypotheek:  Tarief vanaf € 850,00 incl 21% btw.
Zie site Woonnfonds voor meer informatie.

Taxatie van objecten bestemd voor kamerverhuur:  op aanvraag.

Ten behoeve van een taxatie zijn er verschillende documenten noodzakelijk. Voorzover u de noodzakelijke documenten niet beschikbaar heeft brengen wij voor het opvragen de volgende kosten in rekening.
- Indien derden kosten in rekening brengen voor verplichte informatie, b.v. administrateurs van VVE's, etc, zullen deze kosten doorberekend  worden;
- In de tarieven is één Kadastraal bericht en kaart begrepen. Voor elk volgend bericht, indien het getaxeerde uit meerdere kadastrale percelen  bestaat,  brengen wij € 6,50 in rekening;
- Indien aktes, zoals bewijs van eigendom/akte van levering, ingeval van een appartement de akte van splitsing, etc., niet beschikbaar zijn, wordt per opgevraagde akte bij het Kadaster een bedrag van € 6,50 in rekening gebracht.  

Wij werken, indien validatie door de geldgever verplicht is gesteld,  voor het valideren van rapporten samen met het NWWI en de Taxateurs Unie.


Direct aanvragen van NWWI gevalideerde taxatie?  Klik op deze regel.

 

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring